Activiteiten

Zondag 4 juli: 10.00-12.00 uur

Lunchroom de Ontmoeting is meer dan een lunchroom. Naast heerlijke koffie en gevarieerde maaltijden en snacks uit de wereldkeuken, bieden wij ook een cultureel programma voor jong en oud, variërend van muziek, proeverij, koken met kinderen, workshops en debat.

 

De aftrap van ons programma is op zondagmorgen 4 juli, tussen 10.00 en 12.00 uur. Dr. Vincent Artist, psychiater, komt dan bij ons op bezoek voor een vraaggesprek. Dr. Artist werkt in deze wijk dus kom vooral langs om mee te praten en vragen te stellen. In de tussentijd kunt u genieten van een heerlijk Arabisch ontbijt of bijvoorbeeld een broodje pom.

Wij willen van Dr. Artist weten welke problematiek hij is tegengekomen in de afgelopen Corona periode en welke symptomen hij heeft gesignaleerd. Wanneer is het nodig om naar een psychiater te gaan en wat kunnen we zelf doen om te herstellen. 

 

 

 Dr. Vincent Artist, van Surinaamse origine, kwam op jonge leeftijd naar Nederland om hier zijn medische graad als arts te halen aan de Universiteit van Leiden. Daar behaalde hij enige jaren later ook zijn graad als psychiater.

 

De afgelopen 20 jaar heeft Dr. Artist ruime professionele ervaring opgedaan onder meer als manager van een GGZ-programma voor psychotische stoornissen en forensisch psychiater bij het Nederlands Instituut voor Psychiatrie en Psychologie. Dr. Artist doet ook forensisch psychiatrisch onderzoek voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag en heeft een privékliniek als psychiater..